Echipa din Slobozia se întâlneşte cu CSM Bucureşti pentru a patra oară în ultimii cinci ani în Cupa României.

HCM Slobozia va juca în sferturile de finală ale Cupei României cu CSM Bucureşti, echipa campioană a României. Meciul a devenit deja o tradiţie în competiţie, cele două echipe se confruntă pentru a patra oară în ultimele cinci ediţii.

HCM Slobozia – CSM Bucureşti este unul dintre cele patru meciuri din sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin. Singura echipă din Divizia A va avea o misiune imposibilă în faţa super-campioanei din capitală.

HCM Slobozia a rămas singura echipă din eşalonul doi handbalistic care şi-a obţinut calificarea după un meci fantastic împotriva fetelor de la Dunărea Brăila. Sorţii au fost nemiloşi cu echipa lui Gheorghe Covaciu şi o vor aduce la Slobozia, la finalul lunii martie, pe CSM Bucureşti.

De patru ori în cinci ediţii ale Cupei României

Duelul direct pentru un loc în careul de aşi al competiţiei s-a mai consumat de încă trei ori în Cupa României. În ediţia 2014 – 2015, la vremea aceea CSM Slobozia pierdea abia pe final meciul cu CSM Bucureşti, scor 21 – 26.

Doi ani mai târziu, CSM Unirea Slobozia se califica surprinzător în „Final Four”. CSM Bucureşti a câştigat atunci cu 37 – 28 dar atacul formaţiei din Bărăgan le-a dat mari bătăi de cap „tigroaicelor”.

În fine, anul trecut, în optimile de finală HCM Slobozia era depăşită clar în sala „Andreea Nica” din Slobozia cu 34 la 19. În aceeaşi locaţie dar la o dată ce va fi stabilită de comun acord de cele două cluburi se va juca pentru un loc în semifinale.

Celelalte trei partide programate în sferturile de finală ale Cupei României pe data de 31 martie sunt SCM Rm. Vâlcea – CSM Galaţi, HC Zalău – Gloria Bistriţa şi CSM Măgura Cisnădie – CS „U” Cluj-Napoca.

 

Articolul precedentPrimari din toate partidele s-au unit pentru a aduce gaz metan în opt localităţi din centrul judeţului
Articolul următorDeputaţii vor decide dacă elimină sau nu taxele de pod de peste Dunăre de la Feteşti şi Giurgeni