Foto -infoialomita.ro

În cadrul ședinței Colegiului Național al PMP care a avut loc astăzi, președintele filialei Ialomița, Nicu Pericli, a fost destituit din funcție. Din cei 49 de membri prezenți la ședință, 43 au votat pentru destituirea lui Pericli. Senatorul Gabi Ionașcu s-a abținut de la vot.

Lui Pericli i s-a reproșat că a încercat să-l îl „reînmatriculeze” în partid de Vasile Ștefănescu, președintele COTAR, cel care fusese exclus din PMP. Ștefănescu a candidat în 2016 la Camera Deputaților pe listele PMP și urma să preia mandatul după demisia președintelui PMP, Eugen Tomac, care a devenit europarlamentar.

Vasile Ștefănescu, lider al confederației COTAR care reunește patronate din servicii de taximetrie, a fost trimis în judecată în acest an pentru o fraudă de 360.000 de euro, bani proveniți din fonduri europene, informează știripesurse.ro. Ștefănescu a fost exclus din partid după ce a încercat să schimbe conducerea PMP din sectorul 6, București.

Pericli a refuzat să comenteze informația, dar a declarat că va susține o conferință de presă după ce hotărârea Colegiului Național va fi făcută publică.

Articolul precedentCormoranul Daea pune pe butuci legumicultura ialomițeană
Articolul următorPorci confiscați și uciși la Făcăeni