Mai mulţi şoferi, depistaţi pe raza judeţului Ialomița conducând după ce au consumat băuturi alcoolice, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier.

Pe raza comuni Făcăeni, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Stelnica au depistat un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

   Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, în timp ce acţionau pentru prevenirea riscului rutier, au depistat un bărbat de 51 ani, din municipiul Fetești, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Si pe raza municipiului Slobozia a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt dovedit de rezultatul etilotestului, ce a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoanele în cauză au fost conduse la unități medicale în vederea prelevării probelor de sânge, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală.

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentPrins la volanul unui autoturism radiat din circulație
Articolul următorVIDEO Dosar penal în cazul bărcii care a lovit pelicanii în Deltă