Orice copil se naște cu anumite abilități, potențial, uneori cu talente, alteori cu inteligență și, mai rar, cu geniu. Despre copiii noului mileniu – „copiii stelari” se spune că vor schimba mentalitatea și spiritualitatea lumii. Cum poți afla dacă ești sau dacă ai în preajmă un copil Indigo, de Cristal sau Curcubeu?

Cu siguranță ai auzit vorbindu-se despre Copiii Indigo, Copiii de Cristal sau Copiii Curcubeu.Tu din ce categorie faci parte, dar copilul tău? Ești curios să afli? Iată mai jos răspunsurile pe care le căutai.
 
Caracteristicile Copiilor Indigo
Copiii Indigo sunt creatorii lumii noi. Sunt născuți cu un spirit de luptător, care au un scop comun: acela de a „rupe” sistemele vechi care nu ne mai sunt de folos. Pot fi considerați copii obraznici și au venit cu mentalitatea „Este dreptul meu să fiu aici”.
Copiii Indigo au venit pe lume pentru a rescrie legi fundamentale de guvernământ, de educație, de justiție din care lipsește integritatea. Că să reușească acest lucru, Copiii Indigo sunt foarte determinați, de-a dreptul fioroși și temperamentali. Ei își dau seama imediat când sunt mințiți, manipulați sau priviți de sus. Foarte mulți Copii Indigo au fost diagnosticați cu ADHD, sunt foarte sensibili și trăiesc „în sfere înalte” în sensul propriu al cuvântului.
 
Caracteristicile Copiilor de Cristal
Copiii de Cristal sunt opusul Copiilor Indigo. Copiii de Cristal vin să aducă armonia în lume. Ei sunt mai docili decât Copiii Indigo și setează exemple de muncă în echipa, de bună cooperare și bună conviețuire. Copiii de Cristal pășesc pe calea deschisă de Copiii Indigo și creează o lume mai sigură. Ei au o mulțime de daruri spirituale care sunt interpretate greșit în lumea „modernă”.
 
Cu cât copiii sunt mai avansați din acest punct de vedere, cu atât mai grea le este lupta în această dimensiune. Ei pot fi diagnosticați cu autism sever, însă ei operează la frecvente mult mai înalte, care nu necesită comunicare verbală. Copiii de Cristal pot începe să vorbească la vârstă de 3-4 ani. Însă sunt foarte intuitivi și comunica la un alt nivel pe care oamenii îl pot înțelege doar când se aliniază cu sinele interior.
 
Caracteristicile Copiilor Curcubeu
Copiii Curcubeu sunt cel mai bun exemplu al adevăratului nostru potențial. Ei sunt în legătură directă cu Divinitatea. Ei vin pe lume pentru a-i ajută pe ceilalți să-și găsească drumul. Sunt foarte evoluați din punct de vedere spiritual, pentru că rolul lor este să ghideze. Copiii Curcubeu nu se tem de nimic și nu au nicio problema în a-și exprimă emoțiile. Sunt capabili să-și revină foarte repede din emoții negative. Încă nu se știu foarte multe despre Copiii Curcubeu, pentru că ei abia încep să se nască. Se știe doar că sunt destul de rari, iar când apar, apar acolo unde este nevoie de ei.
Scopul Copiilor Curcubeu este să finalizeze ceea ce au început Copiii Indigo și Copiii de Cristal.
 
Ca o concluzie, Copiii Indigo vin să rupă paradigmele gândirii tradiționale, Copiii de Cristal vin să reconstruiască din temelii noi credințe, iar Copiii Curcubeu vin să finiseze lucrarea și să creeze un mod cu totul nou de gândire.
 
Articolul precedentFOTO Trafic de migranți cu microbuzul. Doi bulgari arestați în Ialomița
Articolul următorScandalul cerealelor. România sigilează și monitorizează transporturile de cereale din Ucraina