Analistul politic Miron Mitrea sustine ca interviul acordat de Elena Udrea realizatoarei emisiunii „Culisele Statului Paralel” Anca Alexandrescu ar trebui  privit „cu foarte mare atentie”. Mitrea ar si un argument extrem de solid privind afirmatia sa, iar acesta este legat de faptul ca „Udrea a fost in perioada Basescu la varful absolut al puterii”. „Ea stie tot”, a afirmat analistul, subliniind ca Laura Codruta Kovesi, fost procuror general al Romaniei, „a tinut neaparat sa o vada in puscarie”. 

„Elena Udrea a fost in perioada Basescu la varful absolut al puterii. Ea stie tot, cum s-au facut dosarele, cum s-a finantat PD-ul, cum s-au finantat partidele. Ea are de vorbit acum despre sistemul pe care l-a tolerat. A vazut ce s-a intamplat fara sa protesteze foarte tare sau fara sa protesteze deloc”, a afirmat Mitrea, duminica seara, la „Culisele Puterii”.

Analistul politic a precizat ca fostul procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, „a tinut neaparat sa o vada in puscarie pe Udrea”.

„O fi facut, nu stiu (faptele de care este acuzata – n.r.), dar ca sa dai dosar dupa dosar… e o razbunare de care doar femeile sunt capabile. Sigur, barbatii mai uita. A fost arestata, retinuta, instanta i-a dat drumul. De doua, trei ori, abia a patra oara a fost retinuta. 

Sunt convins ca poate spune lucruri extrem de interesante despre modul in care a functionat binomul SRI-Justitie, cum au fost bagati oameni in puscarie. Eu as ascultat-o cu mare atentie”, a spus Miron Mitrea.

 

Articolul precedentElena Udrea: Statul Paralel s-a raportat la politicieni în două feluri: i-a folosit și s-a folosit de ei! DEZVĂLUIRI incendiare despre Sistem: cum și-au dat mâna SRI și Justiția – VIDEO
Articolul următorNoutăţi pe Netflix în aprilie