Incident hilar în Lehliu, județul Călărași sau totul e bine când se termină cu bine. Un bărbat de 49 de ani a furat o mașină de poliție, în timp ce oamenii legii se aflau la o intervenție. Bărbatul a fost prins și a ajuns în arest.

Incidentul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când polițiștii din Lehliu au fost chemați prin apel la 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane. În timp ce polițiștii legitimau persoanele implicate, un bărbat a profitat de neatenția lor și s-a urcat la volanul autospecialei După ce a oprit mașina, bărbatul 49 de ani, din comuna Chirnogi, a fost imobilizat de către polițiști.  A fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

Ce spun polițiștii:

„În noaptea de 21/22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în comuna Lehliu, județul Călărași, are loc o stare conflictuală. 

La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta le-a relatat că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane din localitate, iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare, cu un bărbat, din localitatea Rași, județul Ialomița.

În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași, județul Ialomița a venit la domiciliul apelantei cu alte 3 persoane, iar soțul acesteia și persoanele respective și-au adresat cuvinte și expresii jignitoare, făra acte de violență.

 În momentul în care femeia a apelat S.N.U.A.U. 112, cei 4 bărbați au plecat. 

Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție, un bărbat din grup, s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat în direcția înainte.

Persoana respectivă a oprit masina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat, de 49 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Totodată, a fost dispusă cercetarea interna cu privire la intervenție”, transmite IPJ Călărași la solicitarea presei.

 

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentVremea se schimbă. Va ninge în mai multe zone ale țării
Articolul următorNoi dezvăluiri despre Ion Țiriac și implicarea sa în privatizarea frauduloasă a Petrom