ISU „Dobrogea” a informat, duminică seară, că în sprijin au intervenit şi două echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia şi Staţiei de Pompieri Feteşti, care au acţionat cu două bărci pneumatice pentru căutarea marinarului. La lăsarea întunericului, căutările au fost sistate, informează AGERPRES

„Potrivit solicitării, echipajele din cadrul celor două subunităţi de intervenţie au efectuat misiuni de căutare pe braţul Borcea, începând cu ora 9,40. Concomitent, pe braţul Bala, echipaje ale Gărzii de Coastă au efectuat misiuni de căutare a aceluiaşi bărbat dispărut, iar pe fluviul Dunărea s-au efectuat operaţiuni asemănătoare de către echipaje specializate destinate misiunilor de căutare în mediul acvatic ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Dobrogea’ al judeţului Constanţa. Luciul apei a fost cercetat până la lăsarea serii, iar persoana nu a fost găsită”, a transmis ISU „Dobrogea”.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat, luna trecută, că a fost sesizat cu privire la un marinar în vârstă de 45 de ani, dispărut de la bordul ambarcaţiunii pe care se afla, după ce ar fi căzut în apele fluviului Dunărea, fiind demarate acţiuni de căutare a acestuia.