Căderea guvernului a ascuțit lupta de clasă în PSD. S-au format două tabere care se confruntă pe sub masă pentru preluarea controlului partidului. Luați de val, liderii PSD iau decizii curioase și gratuite care se soldează cu victime colaterale. Se varsă sânge de socialist pe culoarele partidului.

PSD Ialomița nu putea rămâne de-o parte în nebunia care i-a cuprins pe liderii de la București. Organizația intenționează să-l excludă pe deputatul Găină, cel care demisionase oricum din partid.  Aflat la al treilea mandat de parlamentar, deputatul PSD Mihai Găină și-a anunțat demisia din partid încă de la sfârșitul lunii septembrie.

El a declarat la momentul respectiv, pentru realitateadeialomița.net , că părăsește partidul și semnează moțiunea de cenzură. Găină a invocat o nepotrivire dureroase de caracter cu managerii partidului dar pare că a găsit un mediu mai propice performanței la sânul generos al Pro România.

Decizia organizației PSD Ialomița de a exclude un parlamentar care și-a dat deja demisia este cel puțin hazlie și în mod cert inutilă. Dar arată că la mansarda liderilor partidului s-a instaurat un mare zbucium.

Articolul precedentCăderea guvernului a divizat PSD Ialomița. Pop și Mocioniu fac apel la „reconstrucție”
Articolul următorModificările Codului Rutier intră în vigoare azi. Amenzi drastice pentru folosirea telefonului de către șoferi