DADP Slobozia promite că în doar trei zile va asfalta sectoare de străzi importante din centrul municipiului Slobozia.

Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia anunță că vor fi închise mai multe sectoare de drum în municipiu în vederea realizării lucrărilor de reabilitare a suprafeței carosabile.

Mai multe străzi din Slobozia vor fi închise circulației rutiere în zilele de luni, marți și miercuri.

Măsura se ia de către municipalitate pentru a face loc utilajelor ce vor interveni la reabilitarea stării carosabilului.

Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia promite că străzile vor fi redeschise în totalitate începând de miercuri seara.

Va fi afectată circulația mai ales în centrul municipiului Slobozia

Luni, 26 august, între orele 8.00 și 18.00 nu se va putea circula pe B-dul Chimiei, tronsonul cuprins între B-dul Matei Basarab și Piața Unirii.

B-dul Chimiei, tronsonul cuprins între strada Decebal și Piața Unirii va fi redeschis luni, începând cu ora 10.30, promit cei de la DADP Slobozia.

Marți, 27 august, între orele 8.00 și 23.00, nu se va circula pe B-dul Chimiei, tronsonul cuprins între B-dul Matei Basarab și Piața Unirii.

Tot marți, începând cu ora 12.00, circulația se va desfășura pe o singură bandă, pe B-dul Chimiei, tronsonul dintre strada Decebal și Piața Unirii.

Miercuri, 28 august, între orele 8.00 și 16.00, va fi închisă circulația pe strada Duzilor.

Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia le recomandă conducătorilor auto să-și ajusteze traseele pentru a evita străzile blocate și anunță că a luat această măsură întrucât nu poate asfalta noaptea din cauza zgomotelor produse de utilajele grele.