Ministrul de Interne – Lucian Bode a declarat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple depusă împotriva sa de parlamentarii USR şi Forţa Dreptei, că formațiunile abuzează de mecanismul instituțional în scop electoral.

„Mă adresez semnatarilor motiunii. Aveti idei putine si fixe. Recunosc ca ma surprinde insa anduranta pe care o aveti la penibil si ipocrizie. Ati compus 3 pagini in care ati reusit sa mentionati Ministerul de Interne o singura data si atunci gresit. Dar numele unui jurnalist si al USR l-ati mentionat de 12 ori. Foarte interesant. Probabil ca este parte dintr-o strategie a dvs. Ramane de vazut.

Din pacate acesta este motivul adunarii noastre de azi, sa asistam la abuzarea unui mecanism constitutional in scop electoral si astfel sa se mai auda de cele doua formatiuni de dezertori.

Pana la dezertarea USR de la guvernare nu a interesat pe nimeni teza mea de doctorat. Va lasati condusi de un pui de securist inconjurat de o gasca de bezmetici, asa arata conducerea USR de azi care au dus USR la un minmi istoric de 6-8%”, a spus Lucian Bode.

Reamintim că deputaţii de la USR şi Forţa Dreptei au depus, săptămâna trecută, în plen, moţiunea simplă împotriva ministrului Bode intitulată „România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMircea Lucescu, surprins de cutremurul devastator în Antalya: „Mi-am adus aminte de București în 1977”
Articolul următorBenzina și motorina se vor scumpi din nou. Embargoul asupra Rusiei îi va arde pe șoferi la buzunare