Cotată cu șansa cea mai mica la calificarea în playoff, FC Brașov a fost la un pas de o mare surpriză.

A condus cu 2-1 pe terenul Unirii Slobozia, însă în cele din urmă a fost egalată în minutul 79 și a terminat pe loc de playout. Slobozia a deschis scorul în minutul 28, prin Rus, după o gafă a portarului Ureche, cel care a încercat să dribleze în careu. Brașovul a egalat relativ repede, în minutul 34, prin Angelov, cu un șut din câțiva metri. Stegarii chiar au preluat conducerea în minutul 66, după un gol cu capul al aceluiași Angelov.

La acest scor, ajutată de rezultatele indirecte, FC Brașov era calificată în playoff. Însă, Slobozia a egalat prin Golda și i-a trimis pe galben-negrii în playout. Asta desi pe final, Adi Chică Roșă și Lazăr au ratat trei ocazii monumentale, singuri cu portarul advers. Rezultatul de egalitatea nu a ajutat nici gazdele, care au ratat și ele calificarea în playoff. Tragerea la sorți pentru stabilirea programului din playout va avea loc mâine.

„Un meci care pe care. Slobozia trebuia să câștige, noi la fel. Cred că meritam să câștigăm astăzi. Am ratat ocazii rarisime. În special repriza a doua. Niște ocazii pe care nu ai voie să le ratezi. Dar îmi felicit jucătorii pentru că aub tratat meciul acesta așa cum rebuie tratat un derby. Am întâlnit o echipă constantă pe tot parcursul anului. La noi repet, și în eventualitatea în care am fi câștigat, Baia Mare a făcut egal, Chiajna am înțeles că a pierdut. la Metaloglobus. Așa că nu ne-ar fi ajutat rezultatele sub nicio formă. Rămânem cu regretul că eu cred că avem o echipă care merita să joace în playoff. Chiar și astăzi am arătat asta, la un meci cu miză. Au fost 4-5 situații monumentale. Am jucat ceea ce trebuie, arătăm bine, dar și adversarii sunt puternici. Au jucat cu miză, a fost un stadion ostil nouă. Aiz nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru că au făcut un meci bun. Pentru playout vrem să câștigăm fiecare meci în parte și să ne facem strategia pentru sezonul viitor. Este important să ne asigurăm un anumit număr de puncte pentru a fi liniștiți. E alt campionat”, a declarat Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov.

 

Articolul precedentPrajitura cu mere DE POST: cea mai ușoară și rapidă rețetă. Este extrem de delicioasă
Articolul următorTadej Pogacar este de neoprit! A câștigat în premieră Paris-Nisa