Un tânăr în vârstă de 23 de  ani s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a trei infracțiuni, după ce s-a urcat la volanul unei mașini care nu îi aparține și a plecat cu ea la plimbare. Nu a ajuns prea departe, s-a răsturnat cu mașina, iar polițiștii au constatat că nu are permis de conducere și era băut.

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că pe DJ 212, a avut loc un accident rutier, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că la volanul autovehiculului se afla un tânăr de 23 de ani, care ar fi luat mașina ce aparține firmei unde acesta este angajat fără acordul proprietarului, cu intenția de a se plimba. În timp ce conducea pe DJ 212, între Fetești și Movila, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o  alcoolemie de  0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Tânărul a fost sancționat și pentru nerespectarea  măsurii de restricționare a deplasării în intervalul  23.00 – 05.00.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru  săvârșirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt”.

Sursa: Realitatea de Ialomita