sursa foto - jandarmeriaialomita.ro

Șeful serviciului logistic al Inspectoratului de Jandarmerie Ialomița, Nicolae Marianu, este acuzat că ar fi furat 50 de lei unui copil. El este anchetat de Parchetul Militar după ce părinții copilului au făcut plângere împotriva sa, informează independentonline.ro.

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute într-un magazin din Slobozia. Copilul trimis la cumpărături ar fi scăpat bancnota în magazin. Când și-a dat seama și s-a întors după ea jandarmul tocmai ridica bancnota de jos. El a refuzat să înapoieze banii copilului și a utilizat banii găsiți în magazin. Copilul a alertat părinții care au sesizat organele de cercetare penală.

Cazul este cu atât mai scandalos cu cât jandarmul are, împreună cu soția, venituri de peste 156.000 de lei pe an, potrivit declarațiilor sale de avere.

 

Articolul precedentIalomiţa nu scapă de pesta porcină africană: repopulări în gospodării blocate de porci mistreţi găsiţi morţi!
Articolul următorConsiliul Judeţean şi-a triplat dintr-un foc contribuţia la bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia