Meteorologii au emis Cod Galben de instabilitate atmosferică, în aproape toată ţara, valabil pe parcursul zilei de sâmbătă, până la ora 21.00.

Se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină, în interval de valabilitate: 12 iunie, ora 11:00 – 12 iunie, ora 21:00.

„Pe parcursul zilei de sâmbătă (12 iunie) în zonele de deal și de munte, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Moldova și în sudul Banatului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină.  În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp”, se arată pe site-ul ANM.

Manifestări de instabilitate atmosferică accentuată vor fi și în restul teritoriului, dar pe suprafețe mai mici și pe intervale mai scurte de timp.

 

Articolul precedentSchimbarea la față a PNL – planul secret pentru preluarea partidului. Omul din umbră
Articolul următorTRENURILE SOARELUI 2021: Cum poți să ajungi la mare pe calea ferată în această vară. Lista trenurilor spre litoral