Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa organizează În perioada următoare,recrutare și selecție în vederea angajării în corpul soldaților profesioniști, pentru 20 de posturi de soldat profesionist(servant) prevăzute în cadrul subunităților de intervenție: Detașamentul de Pompieri ”Slt. Gabriel Boitan” Slobozia (19 posturi) și Detașamentul de Pompieri Urziceni (1 post ).

Candidații vor depune cererea de înscriere la concurs și dosarul de recrutare, în volum complet, exclusiv, în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], pentru toate cele 20 de posturi, până la data de 06.12.2021 (inclusiv), ora 15.00.

           Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de soldați profesioniști (servanți) va consta în susţinerea a două probe eliminatorii și evaluarea performanței fizice a candidaților care constă în parcurgerea traseului practic-aplicativ.

 

Alte date şi informaţii suplimentare cu privire la organizarea concursului şi depunerea documentelor pe pagina de internet a instituției (www.isujialomita.eu).

Sursa: Realitatea de Ialomita