Dispeceratul ISJ Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un saivan pentru ovine pe raza localității Platonești. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 10 pompieri.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un adăpost pentru ovine. A ars în totalitate un saivan construit din paiantă acoperit cu plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 200 mp și gunoi de grajd. În saivan nu existau animale în momentul declanșării incendiului. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ două ore. Pompierii au salvat din calea flăcărilor un alt saivan de aproximativ 120 mp. Nu a existat pericol de extindere la vecinătăți.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații deschise.

Articolul precedentMarcel Vela, anunțul zilei: ce prevede Ordonanța Militară nr. 10. Noi REGULI după relaxarea măsurilor
Articolul următorNoul bilanț al îmbolnăvirilor cu coronavirus în România a ajuns la 11.616. Situația pe județe a fost actualizată.