sursa foto ISU Ialomița

Un incendiu violent s-a produs astăzi, în jurul orei 10.00 la o vulcanizare din Manasia, informează ISU Ialomița.  Incendiul a fost însoțit de explozia unor butoaie cu motorină, care a condus la generalizarea rapidă a arderii în incinta operatorului economic.

sursa foto – ISU Ialomița

ISU Ialomița a  intervenit cu 15 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere și o autosanitară SMURD de la Detașamentul Urziceni. Echipele s-au deplasat spre locul incendiului și au acționat pentru stingere, limitarea pagubelor și protejarea vecinătăților.

Din primele informații, flăcările au distrus două cisterne fără cap-tractor care conțineau reziduuri de combustibil, două remorci de TIR cu prelate și un cap-tractor. De asemenea, au fost deteriorate 1 tractor de grădină și alte 4 autoturisme.

Datele preliminare indică faptul că flăcările au pornit de la un cap-tractor lăsat în funcțiune și s-au extins rapid la câteva butoaie cu motorină dintr-o remorcă. Ca urmare a incendiului nu au rezultat victime. Circulația pe DN2 A a fost oprită în zonă preț de cca. 30 de minute.

În prezent incendiul a fost stins iar pompierii acționează pentru răcirea materialelor care au ars.

Articolul precedentSalubrizarea la Slobozia, o afacere cu impozit pe prostie plus comision (2)
Articolul următorO bătrână a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Soţul ei a scăpat ca prin minune