Incendiile de vegetație uscată s-au intensificat odată cu încălzirea vremii, fiind cauzate de utilizarea focului deschis în spații deschise de către fermierii care încearcă să își curețe terenurile agricole dând foc la uscăciuni.

În comuna Movilița, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. Pentru stingerea incendiului s-a acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă mai bine de trei ore. A ars vegetație uscată și stuf pe o suprafață de aproximativ zece hectare.

În comuna Dridu, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați în data de 08 martie, a.c., în jurul orei 14:00,  să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată.  Pentru stingerea incendiului s-a acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă mai bine de o oră. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ un hectar.

Pompierii militari din cadrul Stației de pompieri Fetești au fost solicitați în data de 08 martie, să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe raza municipiului Fetești. Pentru stingerea incendiului s-a acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă o oră. A ars vegetație uscată și gunoi menajer pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați.

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentMucenicii și Moșii de Mărțișor
Articolul următorBilanț coronavirus 9 martie: 4.989 de cazuri noi, 93 de decese