O educatoare de la o grădiniţă din Feteşti, Ialomiţa, s-a filmat în timp ce loveşte un copil pe motiv că refuză să taie fructe pe farfurie. Imaginile au fost publicate pe Facebook de către un părinte.  Educatoarea a fost dată afară din învățământ în această dimineață, transmite Steluța Iuliana Mitrea, inspector școlar general în Ialomița.

În imagini se vede cum copiii taie fructe pe farfurii, folosind cuțite de plastic, de unică folosință. Când ajunge în dreptul unui copil se poate observa cum educatoarea îl lovește, după ce îi spune să ia cuțitul și să taie fructe. Băiatul plânge. Colegii lui sunt speriați.

Înregistrarea postată pe Facebook a stârnit reacţii din partea părinţilor care au fost revoltaţi de comportamentul educatoarei.

„Poți vedea după chipul copiilor cât de traumatizați sunt acei copii, plus ca ii și pleznește,() trebuie sa vedem zâmbet pe fata copiilor, bucurie, nu trauma, nu știu cum de părinți nu iau atitudine.”,

„Afară din invățământ! Mă mir că nu au văzut părinții ,cât de traumatizați sunt copiii! Pare o clasă dintr-un film de groaza!!”

Steluța Iuliana Mitrea, inspector școlar general în Ialomița, a declarat că “începând de astăzi, doamna educatoare are contractul individual de muncă încetat. Am fost acolo la prima oră, la ora 7:00 s-a întrunit Consiliul de Administrație, de astăzi am găsit pe altcineva până când se va identifica un alt cadru didactic care să vină la copii. De astăzi, nu mai este în învățământ”.

Priviți cu atenție la această educatoare de la grădiniță din Fetești Ialomița

Publicată de Marian Tudorache pe Marţi, 13 octombrie 2020

 

Articolul precedentProfesorii vor primi un spor de 2.000 lei lunar, ca stimulent de risc în pandemie
Articolul următorBilanț coronavirus 14 octombrie: 4.016 cazuri noi și 66 de decese