Acasă Actual Horoscopul dragostei pentru luna februarie. Zodia care ar trebui să treacă peste...

Horoscopul dragostei pentru luna februarie. Zodia care ar trebui să treacă peste durerile trecutului

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna februarie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru tine, luna februarie va fi una bună în ceea ce privește dragostea și relațiile. Atmosfera va fi romantică la începutul lunii. Între tine și persoanele dragi se creează o legătură pozitivă.

Un vechi prieten poate veni cu o propunere interesantă și, de asemenea, există șanse să dai nas în nas cu un/o fost/ă partener/ă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele te determină să îi oferi mai multă libertate persoanei iubite. De asemenea, nu te grăbi să spui DA, deoarece s-ar putea să regreți. Nu lua decizii pripite fără să te gândești de două ori înainte, deoarece nu va face bine relației tale.

Dacă ești căsătorit/ă, căsnicia voastră va deveni mai puternică. Planificați o călătorie împreună și învață să ai răbdare cu partenerul/a de viață.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Februarie va fi o lună bună pentru tine în ceea ce privește relațiile de dragoste. Unii dintre voi vă veți implica într-o relație grozavă.

Vei fi fericit/ă petrecând timp de calitate cu partenerul/a de viață. Astrele îți oferă bucurie și fericire în relația ta. Cu toate acestea, atât tu, cât și partenerul/a de viață aveți nevoie și de libertate și, din fericire, v-o oferiți reciproc, lucru care te face să te simți confortabil.

Ultima săptămână a lunii februarie cere răbdare în relație. Acest lucru ajută la evitarea greșelilor care reduc disputele inutile.

S-ar putea să primești o propunere de la fostul/fosta tău/ta, care te poate face fericit/ă și liniștit/ă. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Prima regulă pentru această lună pe care trebuie să te concentrezi este să te iubești și să te respecți. Partenerul/a de viață știe că îl/o iubești, dar te va aprecia mai mult dacă îți știi valoarea.

Dacă faci parte dintr-un cuplu, te vei distra de minune cu persoana iubită și s-ar putea ca asta să ducă lucrurile într-o direcție mai bună. Dacă totul este în regulă, fii pregătit/ă pentru clopotele de nuntă.

Dacă ești căsătorit/ă, de asemenea te vei distra grozav cu soțul/soția. Chiar dacă unele probleme vă vor bloca drumul, vei profita de multe momente și le vei folosi cât mai bine.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a face loc pentru întâlniri sau pentru a alege pe cineva pentru o relație de lungă durată.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Îți vei recupera partenerul/a de viață în această lună, deoarece acesta/aceasta îți va înțelege punctul de vedere. Va fi punctul culminant al lunii pentru tine.

Odată cu începutul lunii, relația sentimentală va fi mai bună. Sentimentele și romantismul vor înflori.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu se întâmple același lucru pentru nativii care caută împăcare cu foștii lor parteneri. Prin urmare, ar trebui să privești înainte și să treci peste necazurile și durerile pe care ți le provoacă trecutul.

Dacă ești singur/ă, astrele prezic câteva oportunități frumoase de a găsi dragostea. Te așteaptă momente minunate, însă cu o condiție: prețuiește persoana de lângă tine!

Leu (22 iulie – 22 august)

Cuplurile se vor bucura de timpul petrecut alături de partener/ă. În special, nativii care sunt căsătoriți vor găsi că este extrem de liniștit să împărtășească lucrurile și punctele de vedere în decursul acestei luni.

Mai mult, dacă te gândești de ceva vreme la căsătorie, o pot face, deoarece este o perioadă grozavă. Așadar, profită la maximum de acest tranzit planetar.

Dacă ești singur/ă, vei fi extrem de norocos/oasă dacă plănuiești să ai aventuri și întâlniri ocazionale. Dar, dacă este vorba de ceva serios cu același partener, astrele îți sugerează să încetinești puțin și să faci spațiu pentru înțelegerea celeilalte persoane.

Există câteva oportunități bune pentru nativii care caută împăcare. Privește viața cu pozitivism și crede în lucrurile potrivite!

De asemenea, deciziile vor fi în favoarea persoanelor care se confruntă cu unele probleme familiale. Prin urmare, fii răbdător/oare și fă-ți mai puține griji!

Sursa: eva.ro

Articolul precedentSuperstiţii şi obiceiuri în luna FEBRUARIE (Făurar)
Articolul următorAvertisment sumbru în plină criză: DISPAR medicamentele ieftine din România în 2023 – Producătorii cer ajutor de la Guvern și ministrul Rafila