Ce vă rezervă astrele în zilele de 26 – 27 noiembrie.

BERBEC 

Evenimentele se vor dezvolta intens în sfera profesională. Va trebui să arăți flexibilitate și abilitatea de a face compromisuri. Încercați să vă imaginați dezvoltarea pozitivă a lucrurilor.

TAUR 

În aceste zile libere, caută motivul pentru o bună dispoziție. Cel mai bine este să-l găsești în tine, astfel încât nimeni să nu ți-l poată lua. 

GEMENI 

Discutați problemele importante cu familia dvs. Acum nu este momentul să luați decizii pe cont propriu. 

RAC 

Gândește-te bine înainte de a te lansa într-un proiect nou. Ai nevoie de odihnă, nu de încărcare suplimentară de muncă și responsabilități

LEU

Unele obiective vor trebui schimbate, atât în minte, cât și în realitate. Veți avea bani, dar nu în suma dorită. Găsiți timp pentru plimbări și petreceți timp în natură și aer curat.

FECIOARĂ

În această zi, discutați tot ce este important cu partenerul dvs. Lucrurile rămase nespuse acum vă pot costa scump în viitor. 

BALANȚĂ 

Totul se va întâmpla mai bine decât ți-ai imaginat. O surpriză placută vă așteaptă seara de la partenerul de viață. 

SCORPION 

Cel mai apropiat aliat al tău va fi persoana iubită. Gândește-te la sentimentele lui/ei și nu le ignora. 

SĂGETĂTOR 

Un obstacol neașteptat va apărea în fața ta în această perioadă. Nu lăsa loc de îngrijorare. Te vei descurca cu brio. 

CAPRICORN 

Este posibil să primiți o ofertă serioasă pentru un nou loc de muncă, pe care nu o veți putea refuza. Vă așteaptă o creștere profesională serioasă. 

VĂRSĂTOR 

Cel mai bine este să evitați să începeți ceva nou. Nu vă angajați nici în munca de rutină. Evitați tensiunea. Este bine să vă ocupați cu finalizarea lucrurilor care au fost deja începute. 

PEȘTI 

Veți avea o ocazie rară de a le mulțumi celor care sunt amabili cu tine. Ceva pe care l-ai amânat de mult timp va începe de la sine. Data viitoare nu mai aștepta atât de mult.

Articolul precedentANRE vrea să introducă EȘALONAREA la plata facturilor pentru energie electrică. Cine poate benefica
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET