Iată ce vă rezervat astrele pentru ziua de duminică, 29 ianuarie.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Vă mobilizaţi exemplar pentru a face impresie bună la un eveniment cu caracter oficial. Orgoliul vostru este pe deplin satisfăcut !
 
Taur: 20 aprilie – 20 mai
O zi senină, chiar dacă este iarnă afară. O persoană care vă atrage devine din ce în ce mai atent cu felul în care vă tratează.
 
Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Ați putea greși dacă ignorați anunțurile din familie. Încercați să fiți mai maleabil, pentru că cei apropiați vă vor binele.
 
Rac: 22 iunie – 22 iulie
O schimbare de sarcini te așteaptă la începutul săptămânii. Odihnește-te pentru a fi pregătit de drumul pe care pornești în avansarea profesională. 
 
Leu: 23 iulie – 22 august
O decizie nedreaptă ar putea declanșa o criză neașteptată în viața ta. Apelează la sfaturilor celor apropiați, vei găsi cea mai bună soluție.
 
Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Sunteţi relaxat şi bine dispus, chiar dacă cei din jur vă pun piedici. Soluția este să nu-i băgaţi în seamă, pentru că astrele au ac de cojocul lor.
Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Sunteți în plină agitație, vreți să iasaă totul perfect pentru evenimentul de astăzi. Stați liniștit, astrele vă vin în ajutor, pentru a ține totul sub control.
 
Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Oboseala îşi spune cuvântul. Chiar dacă nu staţi foarte bine în plan financiar, aveţi nevoie de un concediu.
 
Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Astăzi toată lumea trage de voi. Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să nu faceți mai multe. 
 
Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Astrele sunt zgârcite cu voi și sunteți în pericol de a fi destabilizați psihic. Cântăriţi cât mai bine totul și rămâneți prudent.
Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Timpul pe care l-aţi alocat unei anumite probleme expiră. Trebuie finalizat, nu mai poate fi amânat cu scuze şi argumente neîntemeiate.
 
Pești: 19 februarie – 20 martie
Intuiția va ajută unde raţiunea vă blochează. Dacă vă veţi lăsă purtat de val, veţi ajunge mai departe, lăsați planurile minuțioase.
Articolul precedentRaed Arafat: „E posibil să oprim de tot TIR-urile pe anumite porţiuni de drumuri”
Articolul următorVremea 29 ianuarie. Ninsori și vânt puternic