BERBEC – Astăzi există posibilitatea ca cineva să te provoace cu comportamentul său. Dacă nu este ceva important, nu are rost să-ți pierzi timpul și nervii inutil. 

TAUR – Această zi marchează începutul unei noi perioade pentru tine, în care ai putea scăpa de lucruri sau anumite persoane de care nu ai nevoie.

GEMENI – Relațiile tale cu ceilalți, inclusiv relațiile amoroase, vor fi foarte armonioase astăzi.

RAC –  Este o zi grozavă pentru finanțele tale – banii vor veni ușor la tine.

LEU – Veți atrage cu ușurință atenția celorlalți la locul de muncă și veți deveni sufletul companiei astăzi. 

FECIOARA – Va fi bine să-ți stăpânești pofta de a-ți dori totul și de a acționa simultan în mai multe direcții – astfel nu vei face decât să irosești energia. 

BALANȚĂ – Există o mare probabilitate să primești sprijin de la prieteni sau să stabilești noi contacte care îți vor fi utile în materie de afaceri.

SCORPION – Este o zi excelentă pentru întâlniri și participare la activități de grup. 

SĂGETĂTOR – Dacă ești într-o relație, ferește-te de aventuri. Există o anumită probabilitate ca tu să faci ceva ascuns partenerului tău.

CAPRICORN – Această zi va fi un succes deosebit pentru dumneavoastră din punct de vedere profesional. 

VĂRSĂTOR – Astăzi vei avea o dispoziție deosebit de bună și vei avea o influență pozitivă asupra oamenilor din jurul tău. 

PEȘTI – Este o zi grozavă pentru noi experiențe profesionale. Dacă se prezintă o oportunitate, nu sta pe gânduri prea mult și profită de ea.

Articolul precedentSorin Cîmpeanu: „Școlile vor continua să funcționeze, indiferent de creșterile prețurilor, de condițiile meteo”
Articolul următorAVERTISMENT. Europa ar putea rămâne fără medicamente generice