HCM Slobozia a pierdut cu Neptun Constanţa la un gol singurul meci oficial desfăşurat în campionat în sala "Andreea Nica", locul unde îşi va disputa calificarea în optimile Cupei României.

Echipa feminină de handbal se va lupta într-un meci eliminatoriu în sala „Andreea Nica” din Slobozia pentru o calificarea în optimile Cupei României. Până acum formaţia din Slobozia a ajuns cel mai departe în competiţie în „Final Four”.

HCM Slobozia vrea să urce încă o treaptă în Cupa României şi pentru asta trebuie să treacă într-un unic meci de Neptun Constanţa. În acest sezon formaţia vizitatoare are bilanţ pozitiv în meciurile oficiale, două victorii şi limită şi o înfrângere la nouă goluri.

HCM Slobozia vrea o calificare în faza următoare a Cupei României pentru a primi în sala „Andreea Nica” un adversar din Liga Florilor, locul unde echipa îşi doreşte să ajungă din toamnă.

„Vrem o victorie frumoasă în meciul cu Neptun Constanţa, să mergem cu fruntea sus în etapa următoare a Cupei României şi spre turneul semifinal. Suntem datori în primul rând faţă de spectatorii care sunt meci de meci trup şi suflet alături de noi şi trebuie să le oferim satisfacţia unei victorii frumoase împoriva Neptun Constanţa.”, prefaţează confruntarea antrenorul Gheorghe Covaciu.

Tehnicianul consideră foarte important un parcurs cât mai lung în Cupa României în vederea pregătirii celor patru meciuri de care pe care din turneul semifinal, respectiv turneul final unde se pun la bătaie cele două locuri din Liga Naţională.

„Calificarea ar fi bine ar fi să ne aducă un adversar de factură medie pentru că ar fi un joc pentru pregătirea turneului semifinal. Vreau să fie un adversar de calibrul nostru, dacă picăm cu o echipă de top nu va avea relevanţă şi nici nu ne va ajuta în obiectivul pe care-l avem, promovarea în Liga Florilor.”, spune antrenorul HCM Slobozia.

Meciul dintre HCM Slobozia şi Neptun Constanţa se va disputa duminică, 17 februarie, de la ora 12.00, în sala „Andreea Nica” unde accesul va fi ca de obicei liber dar în limita celor 150 de locuri disponibile pe scaune.

 

Articolul precedentDeputatul Goe, între cyberbullying și creșterea alocațiilor
Articolul următorTraficanții de copii din Țăndărei au fost achitați în primă instanță