HCM Slobozia a câștigat la nouă goluri meciul din campionat cu Neptun Constanța și vrea să repete isprava și în meciul din Cupa României.

Echipa feminină de handbal a avut noroc la tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României și se va lupta pe teren propriu cu Neptun Constanța, formație pe care a învins-o în campionat în sala de la Slobozia.

HCM Slobozia va avea un adversar accesibil în Cupa României. Sorții au fost darnici și i-au scos în cale echipa de la malul mării, Neptun Constanța. Șocul șaisprezecimilor este duelul dintre campioana CSM București și Corona Brașov.

HCM Slobozia vrea să aducă în sala ”Andreea Nica” o echipă din Liga Florilor în Cupa României și este obligată să câștige meciul eliminatoriu cu Neptun Constanța, programat pe 17 februarie.

Gazdele de la Slobozia le vor oaspete pe campioanele de la CSM București

”Este foarte bine că jucăm pe teren propriu și ne putem califica în optimi, avem un adversar accesibil. Le cunoaștem pe fetele de la Constanța și nu cred că ne vor pune probleme. Ne dorim în optimi fie un adversar din Divizia A, fie o formație din Liga Florilor mai slab cotată pentru a avea șanse să trecem mai departe.”, speră Nicolae Goidea, managerul HCM Slobozia.

HCM Slobozia și Neptun Constanța se luptă în mod direct pentru șefia primei serii din Divizia A. La mijlocul campionatului formația din Slobozia conduce autoritar ierarhia și are un avans de șapte puncte față de Neptun Constanța după ce a câștigat meciul direct de pe teren propriu cu 31 – 22.

Dacă norocul își va lua ochii de la HCM Slobozia, managerul echipei și-ar dori să primească la Slobozia în Cupa României echipa campioană CSM București, într-un duel ce a devenit tradițional la edițiile precedente ale competiției.

Formația din Slobozia a fost eliminată în 2015 pe teren propriu de CSM București cu 26 – 21, peste doi ani a fost învinsă în Final Four de aceeași echipă cu 38 – 27 pentru ca anul trecut CSM București să se impună în optimile Cupei României cu 34 – 19.

Articolul precedent2019, un an dificil pentru autoritățile locale din Ialomița
Articolul următorApă cu trihalometani la robinetele consumatorilor din Slobozia şi comunele învecinate