HCM Slobozia a câştigat la pas prima ediţie a „Cupei Municipiului Slobozia” la handbal feminin, trei victorii din tot atâtea jocuri. Jocul prestat l-a mulţumit pe antrenorul Gheorghe Covaciu, cel care caută primul şapte câştigător pentru promovarea în Liga Florilor.

Echipa feminină de handbal nu a avut emoţii la „Cupa Municipiului Slobozia”. Cu victorii pe linie, fetele antrenate de Gheorghe Covaciu şi-au adjudecat trofeul şi privesc cu optimism spre noul sezon în care vizează promovarea în elita handbalului românesc feminin.

Prima victimă a fost FC Argeş Piteşti, echipă care a rezistat doar cinci minute iureşului gazdelor. Cu avantaj confortabil pe tabelă tehnicianul HCM Slobozia a rulat tot lotul de jucătoare şi la final victoria la nouă goluri (scor 26 – 17) a exprimat perfect diferenţa de valoare dintre cele două echipe.

Echilibrată a fost doar prima repriză a meciului cu Neptun Constanţa, altă echipă ce aspiră la promovarea în Liga Naţională, supranumită de Federaţia Română de Fotbal „Liga Florilor”. Handbalistele de primă ligă din lotul HCM Slobozia au apăsat pe final pedala de acceleraţie şi au profitat din plin de căderea fizică a constănţencelor pentru un succes la pas: 37 – 27.

Meciul decisiv pentru cucerirerea „Cupei Municipiului Slobozia” a avut loc într-o sală transformată într-un cazan încins între HCM Slobozia şi Ştiinţa Bucureşti, formaţie ce poate prinde in-extremis un loc în prima ligă dacă zvonurile legate de retragerea echipei Danubius Galaţi se vor adeveri. Duelurile au fost aprige pe ambele semicercuri, s-a jucat arţăgos şi cu ambiţie iar finalul avea să le aducă victoria gazdelor, scor 27 – 25, o diferenţă de scor ce putea fi mai mare dacă pe final HCM Slobozia nu rata din poziţii clare de a marca.

„A fost un turneu de pregătire la care ne-am bătut cu două echipe ce trag ca şi noi la promovarea în Liga Florilor. Vom trage linie şi vom vedea ce am făcut bine şi ce nu a mers în jocul nostru, mai avem două săptămâni la dispoziţie până începe campionatul. Noi am adus foarte multe jucătoare noi şi acum lucrăm la unitatea echipei, chiar dacă am câştigat turneul am făcut lucruri bune şi mai puţin bune.”, a descris antrenorul Gheorghe Covaciu jocul echipei HCM Slobozia.

 

 

 

 

Articolul precedent„Situaţia la Spitalul Judeţean Slobozia este dezastruoasă”
Articolul următorVeste proastă: Primăria Slobozia majorează impozitele de cinci ori!