HCM Slobozia a fost depășită la toate capitolele în prima deplasare a sezonului și a pierdut la o diferență de 11 goluri meciul cu Măgura Cisnădie.

Prima deplasare după revenirea în Liga Florilor a adus pentru echipa feminină de handbal HCM Slobozia o înfrângere la scor în meciul disputat cu puternica Măgura Cisnădie. Cu 14 goluri Ada Moldovan a fost cea mai bună jucătoare de pe teren.

HCM Slobozia, înfrângere usturătoare în deplasare cu Măgura Cisnădie. După un meci controlat autoritar gazdele s-au impus cu un scor categoric, 33 – 22.

HCM Slobozia aborda cu optimism primul meci de pe teren străin în noul sezon competițional din Liga Florilor. Deplasarea de la Cisnădie nu avea să aducă însă un scor pozitiv ci doar o înfrângere greu de digerat.

Măgura Cisnădie a început în forță și după doar un sfert de oră de meci își procurase deja un avantaj liniștitor de șase goluri, scor 9 – 3.

Gazdele au profitat din plin de două superiorități numerice și au fructificat atacurile prin excelenta Ada Moldovan, precisă și din acțiune dar și de la 7 metri.

HCM Slobozia a încercat spre finalul primei părți să reintre în joc dar reușitele Anei Maria Vacariu și Ioana Georgescu nu au avut prea mare efect pe tabelă și la odihnă Măgura Cisnădie avea cinci goluri avans, scor 15 – 10.

Debut perfect de repriză secundă pentru gazde

Măgura Cisnădie nu a ridicat piciorul de pe accelerație nici în partea secundă și până în minutul 41 a mai adunat patru goluri în plus față de adversarele de la HCM Slobozia.

HCM Slobozia nu-și mai găsește luciditatea, are doar un gol din cinci acțiuni de atac (cu un 7 metri irosit de Ana Maria Vacariu, după ce mai devreme ratase de la 7 metri și Ioana Georgescu) și gazdele își trec în cont prima victorie din sezon, 33 – 22.

HCM Slobozia trebuie să-și refacă rapid moralul pentru că miercuri așteaptă la Slobozia vizita formației Universitatea Cluj, un meci extrem de important în vederea evitării zonei fierbinți din subsolul clasamentului.

Partida va avea loc în sala „Andreea Nica” din complexul sportiv municipal începând cu ora 18.00 și biletele au fost puse deja în vânzare la sediul HCM Slobozia.

MĂGURA CISNĂDIE: Voicu, Pașca – Moldovan (14), Crăciun (4), Smbatian (4), M. Predoi (3), Tănăsie (2), D. Predoi (2), Iuga (1), Panici (1), Nan (1), Ujkic (1), Petrescu, Stângă. Antrenor: Alexandru Weber.

HCM SLOBOZIA: Savko, Plocoșer, Aron – Georgescu (7), Vartic (4), Vacariu (3), Banciu (2), Moldoveanu (2), Jlezi (2), Obedeanu (1), Ivan (1), Naumenko, Toma, Sava, Nicolae. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Articolul precedentPrimăria Slobozia toarnă asfalt în locul constructorului parcării subterane
Articolul următorClean Tech „sponsorizează” harta municipiului Slobozia!