Andreea Polocoşer şi-a exasperat adversarele după ce a parat patru din cele cinci aruncări de la 7 metri de care a beneficiat CSM Bucureşţi.

HCM Slobozia a pierdut la opt goluri meciul din sferturile de finală ale Cupei României Fan Courier la handbal feminin dar campioanele de la CSM Bucureşti s-au desprins în câştigătoare clare abia pe finalul meciului.

HCM Slobozia, prima în prima seriei din Divizia A, versus CSM Bucureşti, super-campioana României, a fost cel mai dezechilibrat meci din sferturile de finală ale Cupei României.

Singura echipă din Divizia A calificată în această fază după un meci de senzaţie cu Dunărea Brăila a început curajos şi s-a ţinut scai de CSM Bucureşti în primul sfert de oră.

Cu Andreea Polocoşer din nou imbatabilă la aruncările de la 7 metri dar şi cu o apărare arţăgoasă, HCM Slobozia încheie primul sfert la un handicap minim, doar un gol, scor 4 – 5.

CSM Bucureşti înţelege rapid de ce a pierdut la Slobozia Dunărea Brăila şi apasă pe acceleraţie cu mingi schimbate în viteză ce prind pe picior greşit apărarea gazdelor şi la pauză diferenţa de scor este clară, 16 – 11 pentru „tigroaice”.

Momentul de glorie al HCM Slobozia

Gheorghe Covaciu, antrenorul HCM Slobozia, găseşte cuvintele potrivite în timpul odihnei şi gazdele au un sfert de oră fantastic, greu de anticipat după cum se încheiase prima repriză, perioadă în care înscriu patru goluri în plus faţă de adversare!

Muncitoreşte, Mihaela Obedeanu, Ioana Georgescu şi Andreea Ivan reuşesc să profite de schimbarea portarului la CSM Bucureşti, Polocoşer mai apără de două ori aruncări de la 7 metri, intră inspirat şi Nataşa Savko cu trei parade perfecte şi în minutul 45 scorul se strânge la un singur gol, 19 – 20!

Este momentul în care apar două decizii pe cât de eronate pe atât de inutile venite de la cei doi arbitri, HCM Slobozia rămâne în inferioritate şi îi este refuzată o aruncare de la 7 metri pentru ca vitezista Jovanca Radicevic să nu ierte pe contraatacuri letale încheiate cu patru goluri consecutive.

Meciul este jucat şi pe final la HCM Slobozia intră şi tânăra speranţă Ana Neagu iar CSM Bucureşti profită şi se distanţează uşor la opt goluri, scor final 22 – 30, mincinos faţă de cum a arătat meciul vreme de 45 minute.

HCM Slobozia: Andreea Polocoşer, Nataşa Savko, Bianca Aron, Irina Marchidanu, Ioana Georgescu (8), Ana Neagu, Andreea Ivan (5), Mouna Jlezi (1), Andryana Naumenko, Mihaela Obedeanu (3), Mădălina Toma (3), Cătălina Sava (2). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

CSM Bucureşti: Paula Ungureanu, Mădălina Ion, Aneta Udriştoiu (3), Jovanca Radicevic (5), Sabina Jakobsen (1), Biana Bazaliu (3), Elizabeta Omorogie (4), Claudia Constantinescu (3), Oana Manea (2), Nathalie Hagman, Majda Mehmedovic (7), Barbara Lajovic (2). Antrenor: Djukic Dragan.

 

 

 

 

 

 

Articolul precedent„Investiții” de 1,6 milioane euro, fără licitații, la spitalul din Slobozia
Articolul următorPrimarul Mocioniu anunță restructurări masive la primăria Slobozia