Mădălina Toma a fost piesa de rezistenţă la HCM Slobozia în meciul cu HCF Piatra Neamţ şi a marcat opt goluri din acţiune.

HCM Slobozia a învins HCF Piatra Neamţ cu 32 – 26 şi îşi securizează primul loc în prima serie a Diviziei A.

HCM Slobozia câştigă cu HCF Piatra Neamţ şi merge în turneul semifinal de promovare în Liga Florilor de pe prima poziţie. Cel mai probabil în grupă le va avea ca adversare pe Ştiinţa Bucureşti, CS Dacia Mioveni şi Crişul Chişineu Criş.

HCM Slobozia şi-a devansat cu o săptămână meciul de campionat cu HCF Piatra Neamţ pentru a face loc pe 15 martie întâlnirii din Cupa României cu Dunărea Brăila.

Oaspetele din Moldova au venit la Slobozia cu gândul de a scoate măcar un punct de aur în bătălia pentru locul 2 cu Neptun Constanţa. Echipă care şi-a trimis în sala „Andreea Nica” antrenorul principal pentru a spiona cele două echipe.

HCM Slobozia a început în forţă şi după doar câteva minute avea deja un avans de patru goluri, scor 5 – 1. Avansul mare luat foarte repede aduce relaxarea în joc şi oaspetele nu aşteaptă prea mult invitaţia la joc.

Muncitoreşte, ambiţioasele de la HCF Piatra Neamţ, cu excelenta Anca Oancea în rol de primadonă pe ambele faze, au recuperat terenul pierdut şi au egalat la 10 cu opt minute rămase până la pauză. A fost nevoie de un sprint în forţă pentru ca HCM Slobozia să intre la odihnă cu 15 – 12 pe tabelă.

Mădălina Toma a făcut ce-a vrut pe semicercul advers

HCF Piatra Neamţ a reuşit să menţină handicapul la două-trei goluri până la mijlocul reprizei, atunci când benzina s-a terminat pentru cele doar nouă handbaliste intrate în teren la Slobozia.

Liderul autoritar al seriei a profitat din plin iar zvârluga Mădălina Toma a înscris din toate poziţiile, goluri aplaudate îndelung de tribuna neîncăpătoare şi de această dată. Căpitanul HCM Slobozia a punctat de opt ori în meci, toate golurile din acţiune. Şi mai eficace a fost Alexandra Georgescu, doar că interul a înscris jumătate din cele 12 goluri din aruncări de la 7 metri.

HCM Slobozia câştigă cu 32 – 26 şi se duce la zece puncte în fruntea seriei A, cu trei etape rămase de jucat dar şi cu un joc în plus faţă de urmăritoarea Neptun Constanţa. Meciul dintre cele două echipe se va disputa etapa viitoare la malul mării.

HCM SLOBOZIA: Nataşa Savko, Andreea Polocoşer, Bianca Aron – Irina Marchidanu (1), Alexandra Georgescu (12), Raluca Nicolae, Andreea Ivan (1), Mouna Jlezi (2), Andryana Naumenko (2), Mihaela Obedeanu (3), Mădălina Toma (8), Loredana Vartic, Cătălina Sava (3). Antrenor: Gheorghe Covaciu.

HCF PIATRA NEAMŢ: Iulia Fârţescu, Anca Munteanu – Andreea Creangă (3), Petronela Dâdă (2), Anca Oancea (10), Simona Miron (3), Rebeca Roşca (3), Ana Apopei, Flavia Dorneanu (5). Antrenor: Valentin Dan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentTupeu de borfaș: Dragnea vrea pod la Drajna!
Articolul următorConsiliul Național al Elevilor protestează: Nu vrem evaluări mai ușoare, vrem evaluări reale! #foaiagoală.”