Gheorghe Hagi  a reacționat dur la adresa jucătorilor români care refuză convocările la loturile naționale. „Nici măcar două rânduri nu mai scrieți despre ei!”, i-a îndemnat Hagi pe jurnaliști. 

Echipa națională a României a ajuns să fie refuzată de tinerii jucători din afara țării. Hagi a explicat că a veni la echipa națională este o onoare, nu o obligație.

„Nu pot să accept ca jucători români care au plecat în străinătate să uite că sunt români. Uitați-i pe acei jucători, nici măcar două rânduri nu mai scrieți despre ei! Două rânduri!

Nu intru în discuție despre cât de valoroși sunt, dar nu putem să ne rugăm de jucători! Am ajuns în situația în care ne rugăm de jucători să vină la națională? Vrei să vii, bine. Dacă nu, să fii sănătos.

Avem jucători români foarte, foarte buni în țară, așa că nu trebuie să ne rugăm de cei din afară. Nu ne face un avantaj!

(Nu reprezintă o pierdere) jucătorii care, oricât de talentați sunt, nu au pasiunea și iubirea de a juca pentru echipa națională”, a precizat Hagi la „DigiSport Special”.

El a mai spus că obiectivul este să joci pentru România.

„Secretul este să știi să formezi o echipă națională cu jucători de mare personalitate, care să joace cu pasiune, cu iubire! Nu să ne rugăm de ei să vină la echipa națională, că ne amenință ei că nu vin! E prea mult pentru mine, de asta am vrut să intervin.

Se discută prea mult despre jucători de care ne rugăm. Unde au jucat acești jucători? Nu au un meci în prima ligă, un meci internațional. Scuzați-mă! Iar pe cei care joacă în Divizia A și au mecuri internaționale nu-i băgați în seamă.

Când vii să joci pentru U15, U17, U20, vii pentru că iubești asta, pentru că ai pasiune, pentru că obiectivul tău numărul 1 este să ajungi la echipa națională. Cred că toți fotbaliștii români își doresc să ajungă la echipa națională. Trebuie să arate această dorință!”, a completat Hagi.

Articolul precedentIohannis, atac dur după ce fermierii români au primit doar 10 milioane de euro despăgubiri
Articolul următorCe este iarba Țapului – planta care are un efect uluitor asupra bărbaților