32 de persoane au fost duse la audieri în urma a 30 de percheziții efectuate în județele Constanța și Ialomița pentru capturarea unei grupări care se ocupa cu contrabanda de combustibil și țigări. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 57.000 lei.

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, , au efectuat  în zilele de 16 -17 septembrie, 30 de percheziții domiciliare pe raza județelor Constanța și Ialomița, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, contrabandă, delapidare, furt și tăinuire, în urma depistării în flagrant delict a trei bărbați care ar fi achiziționat 275 de litri de combustibil de la personalul unei nave sub pavilion românesc.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 5 motoare de barcă, 71 de unelte de pescuit, 6 ambarcațiuni, peste 7.500 de litri de combustibil, 71 de pachete cu țigarete fără timbru fiscal, 1 sabie confecționată artizanal, 1 pistol cu aer comprimat, precum și 7.910 euro, 4.100 de lei și aproximativ 8.000 de kilograme de cereale.

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 57.000 lei.

32 de persoane au fost conduse la sediul de poliție pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanța, precum și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița.

Imagine

Imagine

.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 70. Bancomatele sar în aer mai rău ca petardele de Revelion
Articolul următorPeste 6.500 de cetățeni români aflați în străinătate, infectați cu COVID-19