Gloria Buzău avea nevoie de o victorie în meciul cu Unirea Slobozia pentru a rămâne în ”cărți” pentru calificarea în play-off, cu o rundă înainte de finalul sezonului regular. Elevii lui Adi Mihalcea au câștigat cu 3-1 (3-0) meciul cu Unirea Slobozia.

Gloria Buzău a început bine meciul și în minutul 11 reușea să înscrie prin Viktor Angelov, cu un șut din afara careului. La scurt timp, Ibrian a avut o intervenție imprudentă în propriul careu și l-a faultat pe Angelov și arbitrul a dictat penalty. Valentin Alexandru a marcat cu mari emoții, după ce a trimis în bară și mingea a ricoșat în spatele celeilalte bare, 2-0 din minutul 17. 

În minutul 44 Angelov a șutat, Păduraru a deviat, dar mingea se ducea în poartă, însă Pablo Gaitan a urmărit-o și a trimis-o în plasă de pe linie. 

În repriza a doua Unirea Slobozia a reușit să înscrie după un corner. Toma a centrat, mingea a ajuns la Gabriel Lazăr, care a marcat din careul mic, în minutul 62.

Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliță (Șuteu 84′), Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Gaitan (Trebotic 75′), A. Lopez (cpt.) – Dr. Lazăr (Val. Munteanu 75′), Dudu, V. Angelov (Boiciuc 65′) – Val. Alexandru (Greu 65′). Antrenor: Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia: Păduraru – Ibrian (Ben Levy 34′), Gab. Lazăr, Perju (I. Dinu 46′), C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Ekollo (Prejmerean 64′) – Bolohan (Mustacă 34′), Afalna, D. Bujor (Boțogan 46′) – Cip. Rus. Antrenor: Constantin Enache

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regular, Unirea Slobozia, Dinamo și Gloria Buzău, se află pe locurile 5, 6, respectiv 7, toate câte 30 de puncte. În situația în care vor termina tot la egalitate de puncte și după ultima rundă atunci Slobozia va pica sub cele două, având cele mai slabe rezultate în clasamentul în trei. Pot merge și toate trei în play-off, însă trebuie ca toate să câștige, iar Unirea Dej să obțină cel mult un punct în deplasarea de la CSM Slatina.

În ultima etapă a sezonului regular, Unirea Slobozia joacă acasă cu FC Brașov, Dinamo o întâlnește pe ”Arcul de Triumf” pe Poli Timișoara, iar Gloria Buzău joacă în deplasare, cu Minaur Baia Mare.

foto: facebook/ AFC Unirea Slobozia

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMinistrul Finanțelor, tras la răspundere pentru deficitul uriaș – Adrian Câciu, vizat de remaniere
Articolul următorLucrări pe Autostrada A2. Restricții de trafic