6 persoane, cetăţeni străini au fost rarestați preventiv pentru trafic de drpguri la Festivalul SUNWEVES.

„În perioada 27-28 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a 11 persoane, participante la un festival care se desfășoară în stațiunea Mamaia, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc şi mare risc, trafic de droguri de risc şi mare risc şi  deţinere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu.

Din cercetări a reieșit că bănuiții ar fi introdus, în România, transportat, depozitat și  deținut cantități însemnate de droguri de risc și de mare risc, în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța, la data de 27 aprilie a.c., la ore şi în locaţii diferite, fiind prinși, în flagrant delict, în timp ce comercializau astfel de substanţe,” transmite IPJ Constanta.

De asemenea, aceștia ar fi promovat vânzarea drogurilor prin intermediul unor aplicații de mesagerie, precizând preţurile pentru fiecare tip de drog.

Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate și ridicate 300 de comprimate de ecstasy, 70 de comprimate 2 CB („pink cocaine”) şi 100 de grame de cocaină, 50 de grame de ketamină, 10 grame de hașiș și 10 doze de metamfetamină.

6 persoane, cetăţeni străini, au fost reținute pe 28 aprilie sub aspectul savârşirii infracţiunilor de trafic internațional de droguri de risc şi mare risc, trafic de droguri de risc şi mare risc şi  deţinere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu. Judecătorul a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentHOROSCOP 29 aprilie. Află ce îți rezervă astrele astăzi!
Articolul următorPoliticienii se întrec în SALARII cu partenerii de viață. TOPUL soților aleșilor neamului cu cele mai mari venituri