Poliţiştii de frontieră din Călăraşi au descoperit, în semiremorca unui TIR încărcat cu nisip, 57 de saci cu frunze de tutun, în valoare de 110.000 lei.

„În data de 31.01.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Călărași, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean bulgar, în vâstă de 49 de ani, conducător al ansamblului rutier. Poliţiştii de frontieră au procedat la controlul documentelor şoferului şi a mijlocului de transport, constatând faptul că acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, agregate din Bulgaria pentru o societate comercială din România,”transmite Politiaa de Frontiera

Imagine

În urma verificărilor amănunţite, printre încărcătura specificată în documentele de însoţire a mărfii, au fost descoperiţi 57 de saci ce conţineau cantitatea totală de 2.200 kg kilograme tutun.

Întreaga cantitate de tutun estimată la o valoare de 110.000 lei a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă

 

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentClubul Presei. Demers fără precedent în România, sprijinit de Trustul Realitatea. Susținem libertatea cuvântului!
Articolul următorAnca Alexandrescu, despre decizia OMV de a muta conferința de presă de miercuri în online: „Este o eschivare să nu dea fața cu Realitatea PLUS. Nu mă voi opri”