45 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și 28 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat pe 12 august o acțiune pe raza municipiului Urziceni.

Polițiștii au legitimat un număr de 333 de persoane și controlat peste 275 de autovehicule. Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care pe timpul desfășurării acțiunii au fost depistați la volan încălcând normele rutiere, în valoare de peste 29.100 de lei.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere din care 3 pentru alcool și retrase 2 certificate de înmatriculare pentru expirarea inspecției tehnice periodice.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au dat o sancțiune contravențională pentru nerespectarea legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 2.000 lei și au confiscat produse alimentare și cosmetice, comercializate fără documente de proveniență.

Au fost constate 2 infracțiuni din care 1 la regimul rutier și 1 de natură economică.

Imagine

Imagine

Foto IPJ Ialomița

 

 

 

 

Articolul precedentAccident grav pe șoselele din Ialomița. Cinci persoane rănite
Articolul următorFără permis și băut la volan, are dosar penal după ce a fost prins de polițiști