Pompierii militari din cadrul subunităţilor I.S.U. Călăraşi acţionează pentru stingerea incendiului cu şase autospeciale de capacitate mărită, iar alte trei autospeciale de la I.S.U. Ialomiţa au fost trimise în sprijin

Incendiul a izbucnit joi noaptea la un depozit de plante furajere  pe raza comunei Borcea (in baltă), județul Călărași.

Imagine

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la una dintre cele trei hale ale depozitului de plante furajere, existând risc de extindere la alte hale şi bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie, iniţial cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru a lichida incendiul şi pentru a proteja celelalte bunuri materiale din apropiere, ulterior fiind trimise în sprijin încă două autospeciale de la Chiselet şi Dragalina şi trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la I.S.U. „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiiţa.

Imagine

 “Incendiul este localizat şi nu mai exista pericolul ca arderea să se extindă şi la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere, întrucât pompierii militari care intervin la faţa locului au luat toate măsurile necesare pentru ca arderea să nu se dezvolte la vecinătăţi şi se lucrează mai departe până la lichidarea focarelor,” transmite ISU Călărași.

Imagine

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentRaportare CoVid-19, 13 august: 383 cazuri noi, 3 decese și 102 pacienți internați la ATI
Articolul următorAtenție șoferi! Desfășurare de forțe ale poliției pe străzi