Două mașini s-au făcur praf și mai multe persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe DJ 301, în comuna Plătăreşti, județul Călărași. Impactul a fost atât de puternic încât bucăți din cele două autoturisme au rămas pe carosabil.

O mașina de Ilfov, condusă de o femeie, de 42 de ani, a intrat pe contrasens și a lovit violent  un autoturism condus regulamentar, de un tânar, de 19 ani din Călărași.

Salvatorii au intervenit la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD și două autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Într-unul dintre autoturisme se afla doar șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, care era conştient şi prezenta excoriaţii și dureri la nivelul toracelui, a fost transportat la spital.

În cel de-al doilea autovehicul se aflau patru femei, șoferița în vârstă de 42 ani, era conştirntă şi prezenta  excoriaţii la nivelul membrelor superiore, a refuzat transportul la spital, o femeie în vârstă de 56 ani, cu suspiciune de fractură la nivelul umărului drept, a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti,  o femeie  de 52 ani, conştientă, cu suspiciune de fractură la nivelul piramidei nazale, cât şi dureri la nivelul umărui drept, preluată de echipajul SMURD  şi transportată la Spitalul Bagdasar Arseni. O femeie în vîrstă de 49 ani, conştientă cu  dureri la nivelul toracelui  a fost transpertată la Spitalul Bagdasar Arseni,” transmite ISU Călărași.

Polițiștii au deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentRamadanul, cea mai importantă sărbătoare a credincioşilor musulmani
Articolul următorIohannis a numit în funcție 76 de judecători și 25 de procurori