Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, într-un accident rutier petrecut, miercuri, în municipiul Fetești.

La locul solicitării, s-au deplasat trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanța SMURD, două echipaje ale SAJ Ialomița – Substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

În urma impactului au rezultat 3 victime toate dintr-o singură mașină, doi adulți și un minor, din care una încarcerată, șoferul autoturismului, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii.. Acesta a fost extras și predat în stare gravă echipajului SAJ, fiind transportat la Spitalul Municipal Fetești. Cu toate eforturile medicilor, a fost declarat decedat.

Celorlalte victime, le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției, prezentau politraumatisme, ulterior minorul cu vârsta de 15 ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Fetești, iar un bărbat cu vârsta de 42 ani, a fost preluat și transportat cu elicopterul  la Constanța.

Poliţia a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Imagine

Imagine

Imagine

Articolul precedentRaed Arafat: „Zilele viitoare vom vedea impactul lipsei carantinei. Ar putea crește numărul de cazuri”
Articolul următorKlaus Iohannis, după explozia cazurilor Covid: Suntem într-o situație foarte complicată. E greu de imaginat cum va arăta o nouă fază de relaxare