Un bărbat de 40 de ani a murit și patru persoane între care doi copii de 2 și 7 ani au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DN2, în zona localității Coșereni.

În timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN2, din direcția București către Urziceni, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers, a pătruns în șanțul de pe marginea drumului și s-a răsturnat.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Din nefericire una dintre victime, șoferul autoturismului cu vârsta de aproximativ 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resucitare, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ.

Celorlalte patru victime le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenței. Ulterior, minorii cu vârstele de aproximativ 2 ani și 7 ani, o femeie și un bărbat, cu vârstele de 42 de ani și 52 de ani, au fost preluate și  transportate de către echipajele SMURD și SAJ  la Spitalul Municipal Urziceni, transmite ISU Ialomița.

În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului rutier.

Imagine

Imagine

 

Articolul precedentDeclarația pe propria răspundere a părinților pentru reluarea cursurilor, a fost eliminată
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 57. La un pas de a afla adevărul despre coronavirus