Un accident de circulație în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară,  a avut loc pe DN2-E85, la ieșire din Urziceni.

La fața locului, s-au deplasat de urgență  o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Un șofer în vârstă de 20 de ani, din județul Brăila conducea o autoutilitară pe DN2-E85, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, conducătorul autoutilitarei, conducătorul autoturismului staționat, în vârstă de 43 de ani, o femeie în vârstă de 31 de ani și un minor de 1 an, ultimii 3 domiciliați în județul Călărași

Celor patru victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentVIDEO: Spovedania lui Rizea continuă la Realitatea Plus. Zeci de ore de dezvăluiri zguduitoare
Articolul următorUn bărbat  a murit carbonizat după ce i-a luat foc casa