Miercuri, 25 ianuarie, pe DJ203D, în Țintești, a avut loc un accident rutier. Au fost două autovehicule implicate, dintre care o atospecială ISU. O persoană a decedat, iar alte trei au fost evaluate medical și transportate la spital.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Smeeni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Smeeni, și o autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, care circula din sens opus și la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani, din Smeeni. Autovehiculele au iesit în decor, iar autoturismul a căzut într-un șanț alfalt pe marginea drumului. Șoferul din autoturism au fost extras de pompierii de la descarcerare. 

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului și rănirea a 3 pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani, aceștia fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentHoroscop 25 ianuarie. Schimbări radicale la locul de muncă. Zodia care face o schimbare de carieră
Articolul următorTeorie controversată a cercetătorilor: miezul Pământului ar fi început să se rotească invers