Un bebeluș de patru luni şi două femei au fost transportați sâmbătă , la Spitalul Județean din Slobozia, fiind răniți într-un accident rutier produs între localitățile Smirna și Iazu, județul Ialomița.Mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod.

 

Imagine

Potrivit polițiștilor o femeie în vârstă de 29 de ani, conducea un autoturism pe DJ203 F din direcția Smirna către Iazu a pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu 2 elemente de ciment amplasate pentru scurgerea apei.

ISU Ialomița: “ În evenimentul rutier au fost implicate două femei cu vârste de 30 de ani, 50 de ani și un copilaș de 4 luni. Din accident, au rezultat două victime conștiente, două femei, una cu traumatism toracic și cealaltă cu traumatism de coloană cervicală. “

Victimele au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior toate cele trei persoane au  fost preluate de echipajul SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentFOTO| Accident cu victimă încarcerată, în Ialomița
Articolul următorVIDEO Imagini ȘOCANTE dintr-un spital Covid! Mărturiile cutremurătoare ale unui pacient