Pompieri, echipaje medicale și polițiști au intervenit pentru salvarea a patru persoane în urma unui grav accident de circulație care a avut loc pe DN2, la Movilița. în care au fost implicate două autoturisme.  Victimele au fost transportate la Spitalul din Municipiul Urziceni

 La fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița- substația Urziceni.

Potrivit ISU Ialomița în urma coliziunii  au rezultat patru victime adulte(bărbați), conștiente și neîncarcerate, cărora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior, echipajul SMURD a preluat șoferul unuia dintre autoturisme, cu vârsta de 22 ani care prezenta politraumatisme, iar celelalte 2 victime, din al doilea autoturism, cu vârstele de aproximativ 43 și 48 de ani, care prezentau traumatisme, au fost preluate de echipajele SAJ. Cea de a patra victimă a refuzat transportul la spital.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Municipiul Urziceni.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a cerceta cauzele producerii accidentului.

Imagine

 

 

 

 

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 23. Infractozaurus Fugitivus Captivus Bica
Articolul următorDosarul „10 august” a fost clasat parțial. Șefii Jandarmeriei, scoși de sub urmărire penală