Preşedintele Donald Trump şi-a întrerupt brusc luni conferinţa de presă la Casa Albă, după care a revenit şi a explicat că agenţi ai Secret Service, însărcinat cu protecţia preşedintelui SUA, tocmai au împuşcat o persoană ”în afara Casei Albe”, relatează AFP.

„Poliţia a împuşcat pe cineva”, a explicat Donald Trump, după ce a revenit în faţa jurnaliştilor. ”Şi suspectul este în drum spre spital”, a adăugat el. Întrebat dacă suspectul era înarmat, preşedintele a răspuns: ”Din câte am înţeles, da. Era în afara zidului de la Casa Albă”, a menţionat el.

Preşedintele SUA Donald Trump a fost scos brusc din sala de conferinţe de la Casa Albă de către agenţi ai Secret Service, la scurt timp după ce începuse să facă declaraţii jurnaliştilor.

Secretarul Trezoreriei Steve Mnuchin şi directorul Biroului de management şi buget Russ Vought au fost, de asemenea, scoşi din sala de conferinţe şi uşile au fost încuiate.

Donald Trump şi-a reluat apoi conferinţa de presă axată pe pandemie şi economia SUA.

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentCea mai scumpă mască anti COVID-19 din lume
Articolul următorPutin anunţă că Rusia a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa şi l-a injectat