Fostul premier Florin Cîțu, senator liberal, anunță constituirea Forumului de Dreapta, platformă internă în PNL: „Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare naționalizare prin suprataxare și suprareglementare. Nu-i vom lăsa”.

„Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare naționalizare prin suprataxare și suprareglementare. De un an de zile asistăm la cel mai agresiv atac al socialiștilor și extremiștilor de stânga împotriva capitalului și acumulării de capital, inclusiv capital uman. Doar în timpul comuniștilor, a dictaturilor Iliescu/Năstase sau a mineriadelor PSD-iste am mai văzut ceva similar. Pentru Ciolacu și socialiștii lui nu există pensii , salarii și sporuri în sectorul bugetar . Nu. Pentru socialiști există doar profituri în sectorul privat. Profituri care sunt suprataxate că să se plătească pensiile speciale, salariile și sporurile din sectorul bugetar”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.

El mai afirmă că „ssocialiștii și extremiștii de stânga vor să omoare tot ce înseamnă sector privat și să aibă control total asupra resurselor din economie. Nu-i vom lăsa. Ne vom lupta pentru libertate economică, pentru libertate individuală, pentru eliminarea barierelor în calea acumulării de capital, pentru eliminarea tuturor suprataxelor. Doar prin acumulare rapidă de capital putem să devenim o putere economică și să fim respectați în UE. În curând Forumul De Dreapta”, încheie Cîțu.

Forumul de Dreapta va fi o platformă internă în PNL și va fi lansată la finalul lunii ianuarie.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSĂRBĂTOARE 20 ianuarie – Un mare sfânt este pomenit astăzi: zi cu cruce neagră în calendarul ortodox
Articolul următorMăsuri fiscale cu PSD la guvernare. Ce taxe noi pregătesc social democrații