Ploile torențiale din ultima perioadă au obligat organizatorii să amâne desfășurarea ediției a doua a Festivalului Lavandei din Bărăgan. Evenimentul care trebuia să se desfășoare weekendul acesta a fost reprogramat pentru perioada 2-4 iulie. Toate surprizele și activitățile care erau programate se vor desfășura săptămâna viitoare, în cea mai mare cultură de lavandă din România, întinsă pe o suprafață de 25 ha.

”După minutioase pregătiri, vremea instabilă ne obligă să amânăm festivalul pentru weekendul viitor, 2-4 Iulie.Dorința noastră este ca acest eveniment să fie o experiență frumoasă pentru toti! Nu anulam, doar amanam o saptamana!Daca drumurile de langa lanurile de lavanda au suferit, speram ca drumul spre sufletele dumneavoastra sa ramana insorit!Prognoza pentru weekendul viitor arată destul de bine și sperăm din suflet să se mențină așa.Biletele achiziționate online sunt valabile și pentru perioada 2-4 Iulie, cei care nu vor putea să mai participe sunt rugați să contacteze echipa bilete.ro pentru rambursarea banilor” transmit organizatorii Festivalului Lavandei din Bărăgan.

Așadar, 2-4 iulie, sunteți invitați la Festivalul Lavandei din Bărăgan, la granița dintre județul Brăila și județul Ialomița.

Programul general va fi același: 
1. Fotografie in campul de lavanda
2. Ateliere de creatie/ prezentare ( nr. limitat de participanti)
3. Trasee pentru biciclete
4. Plimbari cu taxi-caruta
5. Produse naturale cosmetice Nympheum
6. Produse locale cu prezentare si vanzare
7. Activitati pentru copii
8. Seara de film in cultura de lavandă, cu invitat special
9. Muzica live
10. Expozitie si proiectie de caricatura
11. Foc de tabară

Bilete la festival de pot achiziționa online sau direct de la locație. Se pot achiziționa abonamente pentru 2 sau 3 zile, la următorul link: https://www.bilete.ro/festivalul-lavandei/. Prețul biletului este de 17 RON/zi/adult, iar copii cu vârsta de până la 10 ani au acces gratuit.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPieton spulberat de o autoutilitară pe DN2. Intervine elicopterul SMURD
Articolul următorFetița înecată în brațul Borcea al Dunării a fost găsită moartă