Cea mai mare plantație de lavandă din România, întinsă pe o suprafață de 25 ha, își deschide porțile! În luna Iunie, când parfumul lavandei răzbate din lanul înflorit, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de natură și să ne relaxăm într-un cadru atent organizat.

Aflată la limita dintre județele Ialomița și Brăila, ferma care va găzdui acest eveniment, este o oază verde într-o mare mov de lavandă. Aici veți fi așteptați cu muzică bună, produse hand-made și naturale, mâncare gustoasă, băuturi savuroase și multe activități în aer liber.

Programul general:
1. Fotografie in campul de lavanda
2. Ateliere de creatie/ prezentare ( nr. limitat de participanti)
3. Trasee pentru biciclete
4. Plimbari cu taxi-caruta
5. Produse naturale cosmetice Nympheum
6. Produse locale cu prezentare si vanzare
7. Activitati pentru copii
8. Seara de film in cultura de lavandă, cu invitat special
9. Muzica live
10. Expozitie si proiectie de caricatura
11. Foc de tabară

Startul distracției se va da vineri, 25 iunie, la ora 14. Sambătă și duminică sunteți așteptați începând cu ora 10. Seara de vineri este dedicată filmului, pe care îl veți viziona în cultura de lavandă, împreună cu invitata specială, Irina Margareta Nistor. Sâmbătă seară este dedicată distracției și dansului, alături de trupa Provincialii, caricaturistului Costel Pătrășcan și cantautorului Dinu Olărașu. Duminică ne vom drege cu o limonadă rece, alături de corul Nectar și trupa Lockdown Band. 

Prețul biletului este de 17 RON/ zi/ adult, copii cu vârsta de pâna la 10 ani au acces gratuit. Biletele se pot achiziționa online sau direct de la locație.
Doar online, se pot achiziționa abonamente pentru 2 sau 3 zile. Link achizitionare bilete: https://www.bilete.ro/festivalul-lavandei/

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentRaluca Turcan: Vina exclusivă e a politicienilor care au folosit salariile și pensiile în scop electoral – Ce spune de modificările făcute de Olguța Vasilescu
Articolul următorRaed Arafat recomandă românilor să evite vacanțele în țări cu risc epidemic ridicat: Nu este exclusă apariția valului 4 al pandemiei!