Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, a anunțat că sunt sute de primării în România pe care le amenință falimentul.

Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița, a anunțat că organizația județeană a depășit ținta de 30.000 de semnături pentru candidatura actualului președinte al României pentru un nou mandat la Cotroceni.

Fericirea este maximă la PNL Ialomița după ce liberalii au centralizat listele și au constatat că au realizat planul de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis.

Am încheiat campania de strângere de semnături și organizația PNL Ialomița și-a îndeplinit target-ul, a strâns peste 30.000 de semnături.”, a anunțat Tinel Gheorghe, președintele liberalilor ialomițeni.

Listele cu semnături au fost depuse la sediul central, vineri va fi depusă candidatura președintelui Klaus Iohannis la Biroul Electoral Central și PNL Ialomița va avea reprezentanți din Biroul politic județean.

Aș vrea să evidențiez în mod deosebit activitatea membrilor și simpatizanților PNL din Fetești, Amara, Slobozia, Fierbinți, la orașe, și, în mod deosebit, organizațiilor comunale Bărbulești, Stelnica, Bărcănești. Lucrăm la strategia pentru luna de campanie electorală și ne dorim ca județul Ialomița să contribuie cu peste 30.000 voturi la succesul lui Klaus Iohannis.”, a adăugat deputatul PNL.

La ultimele alegeri desfășurate, cele pentru mandatele de europarlamentari, organizația PNL Ialomița a reușit să contabilizeze la nivel național peste 26.000 voturi în dreptul listei liberalilor.

Incident în pre-campanie în orașul Amara

În orașul Amara, două bannere cu Klaus Iohannis au fost date jos de viceprimarul Ionuț Mihai, fratele administratorului public al județului Ialomița, și înlocuite cu bannere ale Vioricăi Vasilica Dăncilă, susține președintele PNL Ialomița.

Este ilegal să dai un banner jos, să îl bagi în portbagaj și să îl iei acasă. Este furt, domnule viceprimar! Dacă acum în pre-campanie se întâmplă acest lucru cine știe ce se va întâmpla în campania electorală! Am solicitat organizației locale să sesizeze Poliția locală.”, a anunțat Tinel Gheorghe.

Articolul precedentPodul peste Ialomița, bombă cu ceas. CNAIR își bate joc de siguranța rutieră și de constructori!
Articolul următorPițiponcul și Vulguța plus Bețivul și Maimuța…(sau cum și-a petrecut Klaus prima remaniere)