Documentația pentru extinderea rețelei de aducțiune a gazelor naturale în municipiul Fetești a fost depusă pentru finanțare la sfârșitul anului trecut, urmând să intre în etapa de evaluare, anunță primăria Fetești

Responsabilii de proiect au trimis către Agenția Națională pentru Protecția Mediului documentația pentru evaluarea de impact, care a trecut de etapa inițială.

Proiectul a fost depus în parteneriat cu localitatea Stelnica și prevede realizarea unei rețele de distribuție a gazelor naturale în lungime totală de 120 563 de metri, din care 95 089 m  sunt pentru Fetești, fiind cuprinse toate cartierele municipiului.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de peste 135 606 816 lei pentru cele două unități teritorial-administrative, iar demersurile făcute de către administrația publică locală sunt pentru atragerea de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional (POIM).

Sursa foto Facebook

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentEXCLUSIV Raed Arafat, despre momentul în care am putea reveni la normal: Orizontul pe care îl vedem este către vară, toamnă
Articolul următorIa pastila SRS: Nu va fi revoluție! Doar promenadă