Valentin Toma a jucat șase sezoane și jumătate la Unirea Slobozia iar acum revine pe teren împotriva fratelui mai mic, Constantin Toma, căpitan al echipei Unirea Slobozia.

Echipele ce reprezintă fotbalul din Ialomița la nivelul ligii a treia se vor întâlni în meci oficial pe terenul 1 Mai din Slobozia, sâmbătă, de la ora 14.00.

Unirea Slobozia versus Recolta Gheorghe Doja este meciul turului așteptat cu nerăbdare de iubitorii fotbalului ialomițean.

Aflată pe primul loc, Unirea nu are decât varianta victoriei mai ales că îi suflă în ceafă formația de pe locul 2, Mostiștea Ulmu, iar CS Afumați, căzută pe locul 3 la trei puncte în spate abia așteaptă un pas greșit pentru a recupera din terenul pierdut.

Toma cel mare contra Toma cel mic

Valentin Toma este liderul de vârstă al echipei din Gheorghe Doja, fotbalist emblematic pentru fotbalul ialomițean ce a jucat șase sezoane și jumătate la Unirea Slobozia.

Fundașul de netrecut pe vremea când obținea aplauze la scenă deschisă venite din tribunele de pe stadionul din Slobozia va avea o misiune foarte grea în fața unui atac coordonat de fratele său mai mic, Constantin ȚâcăToma.

Va fi un meci cu mare încărcătură emoțională în ceea ce mă privește, o confruntare ce vine pentru mine la o vârstă destul de înaintată pentru fotbal. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și să dau cât pot, mai ales că joc pe terenul din Slobozia, în fața echipei unde am evoluat șase ani și jumătate.”

Întrebat cum crede că va fi duelul dintre el, ca fundaș, și Țâcă”, ca atacant, Valentin Toma este sincer.

Va fi un duel destul de greu pentru mine, având în vedere diferența de vârstă dintre noi doi. Sunt șase ani între noi, eu cu pregătire mai deloc, el cu pregătire la zi și în mare formă, dar sper să fac față cu brio.”, spune jucătorul Recoltei Ghe. Doja.

Dinspre fratele cel mic duelul se vede clar favorabil. „Mă simt bine că joc împotriva lui, el va fi fundaș iar eu atacant și sper să dau cât mai multe goluri. Important este să jucăm bine, să-i mulțumim pe suporterii care vin meci de meci în tribune să ne susțină, să luăm cele trei puncte pentru a ne păstra poziția de lider în serie.”, își dorește Constantin Toma.

Articolul precedentMafia lemnului din România, subiect în serialul „Broken”. Echipa Netflix, agresată în România de tăietorii ilegali
Articolul următorMinisterul Sănătăţii: 950.000 de doze de vaccin antigripal vor fi livrate în luna noiembrie